Czy ktoś może ma jakieś informację na temat daty publikacji oficjalnego, bądź nie rom-u Ice Cream Sandwidth - Android 4.0 dla Galaxy Note ?
Witamy na forum Android OSandroid.pl Forum powstało by pomagać w poznaniu Androida, pomocy przy instalacji custom ROM, aplikacji, nawigacji GPS. Głównie piszemy o Samsung, HTC, Motorola, LG, Sony Ericssom i innych.
Czy ktoś może ma jakieś informację na temat daty publikacji oficjalnego, bądź nie rom-u Ice Cream Sandwidth - Android 4.0 dla Galaxy Note ?
Wiem, ze niektore ekipy developerskie juz pracuja nad ics ale mozliwe, ze to tylko plotki.
Sent from my Samsung using Tapatalk
Z tego co wyczytałam na innych forach to nie ma jeszcze odpowiedniego portu do zrobienia custom romu, tutaj chyba użytkownicy galaxy note są skazani na samsunga. Biorą pod uwagę,że to topowy model obok galaxy nexus, nie powinno wydanie być późne, ale wątpie, żeby premiera miała miejsce w tym roku.
Z tego co wyczytalem, to Ics dla note, ukaze sie dopiero w pierwszym kwartale 2012, ale nie było chyba jeszcze żadnego oficjalnego stanowiska samsunga.
Dziś samsung podał listę urządzeń które dostaną ICS:
- Galaxy S II
- Galaxy S II LTE
- Galaxy Note
- Galaxy R
- Galaxy Tab 10.1
- Galaxy Tab 8.9
- Galay Tab 7.7
- Galaxy Tab 7 Plus
Pierwsze otrzymać aktualizację mają Note i S2, w pierwszym kwartale 2012.
Czyli raczej marne szanse na ROM z ics przed sylwestrem. Szkoda, codziennie wyczekuje i mam nadzieje, ze moze to juz dzis.
Chodzą plotki, że dziś ma ukazać wyciek ICS dla note?
I niestety wycieku nie będzie :-(