jaka marka telefonów komórkowych jest najlepsza? nie koniecznie z systemem android! napiszcie dlaczego lubicie tą akurat markę?
Alcatel
Apple
Blackberry
HTC
LG
Motorola
myPhone
Nokia
Sagem
Samsung
Siemens
Sony Ericsson
ZTE
Telefon innej marki
Witamy na forum Android OSandroid.pl Forum powstało by pomagać w poznaniu Androida, pomocy przy instalacji custom ROM, aplikacji, nawigacji GPS. Głównie piszemy o Samsung, HTC, Motorola, LG, Sony Ericssom i innych.
jaka marka telefonów komórkowych jest najlepsza? nie koniecznie z systemem android! napiszcie dlaczego lubicie tą akurat markę?
Alcatel
Apple
Blackberry
HTC
LG
Motorola
myPhone
Nokia
Sagem
Samsung
Siemens
Sony Ericsson
ZTE
Telefon innej marki
ja zawsze lubiłem markę nokia! gdyż od tego telefonu zaczynałem przygodę z gsm!![]()
Od kilkunastu lat cenię sobie markę Nokia. Zawsze miałem takie telefony z tej marki, zawsze działały bez zarzutu, nigdy nie miałem zastrzeżeń do tej marki. Dziś jak wchodzą nowe telefony to przesiadłem się na Samsunga a teraz na HTC. Nokia stoi w miejscu, a jej ceny są gigantyczne. Inne telefony mają za tę cenę wszystko.
zgadza się nokia przez pewien czas stała w miejscu! ale teraz się to zmienia!
nokia na pewno słynie z solidności, płacisz za telefon i użytkujesz go przez lata bez problemów, sam znam parę osób co mają do dziś nieśmiertelną nokie 3310, ale są za to drogie i dosyć 'ubogie' jednak to się powoli zmienia.
Ja natomiast uzywam obecnie iphone. Ten telefon oferuje wszystko to co obecne konkurencyjne telefony lecz moim zdaniem w najbardziej latwy, szybki i intuicyjny sposob.
Send from iphone tapatalk
dokładnie nokia ewoluuje !to dobrze dla niej i dla klientów!
Stare nokie byly ok ale obecne to w wiekszosci buble. N97 uzytkowalem takze i moja opinia tragedia. N95 fajny telefon ale takze niezbyt wytrwaly. Wiec sa takie i takie ale nie bralbym jako ogol ze nokia to solidnosc.
Send from iphone tapatalk
jeszcze nokia pokaże swojej konkurencji! i zrobi fajne i porządne modele!