jeśli bawicie się w programowanie to pochwalcie się swoim programem pod androida!![]()
Witamy na forum Android OSandroid.pl Forum powstało by pomagać w poznaniu Androida, pomocy przy instalacji custom ROM, aplikacji, nawigacji GPS. Głównie piszemy o Samsung, HTC, Motorola, LG, Sony Ericssom i innych.
jeśli bawicie się w programowanie to pochwalcie się swoim programem pod androida!![]()
chciałbym umieć programować zrobił bym kilka fajnych gierek! ale niestety nie umiem!![]()
chyba każdy chciałby umieć zrobić coś co będzie popularne i jeszcze przyniesie mu zyski! $$$
każdy by chciał !!
tylko nikt nie pisze programów na naszym forum?! no to szkoda!![]()
na razie nie mamy żadnych programistów pasjonatów ale może się niedługo to zmieni!
tylu informatyków i żaden nie pisze gierek i aplikacji pod androida!![]()
ja również nie umiem programować ! nie uczyłem się tego i nie jest to moją pasją! ale może kiedyś![]()
może w przyszłości pojawi się jakiś autor na naszym forum!![]()
kiedyś w szkole i na uczelni programowałem trochę ale nie na tyle by zrobić program lub gierkę pod androida!![]()
kolega bawi się w programowanie i myśli o tym by coś wystartować z programowaniem na androida! może coś z tego będzie! umie programować i jest ambitny!![]()