W markecie jest kilkaset aplikacji prognozy pogody, którą z nich polecacie? Zależy mi na ładnym widgecie pogody i w miarę dokladnymi prognozami dla polski.
Sent from my Samsung using Tapatalk
Witamy na forum Android OSandroid.pl Forum powstało by pomagać w poznaniu Androida, pomocy przy instalacji custom ROM, aplikacji, nawigacji GPS. Głównie piszemy o Samsung, HTC, Motorola, LG, Sony Ericssom i innych.
W markecie jest kilkaset aplikacji prognozy pogody, którą z nich polecacie? Zależy mi na ładnym widgecie pogody i w miarę dokladnymi prognozami dla polski.
Sent from my Samsung using Tapatalk
Jest tego sporo ale tak naprawdę ciężko coś znaleźć, rozsądnego, ja używam Weather Bug Elite, ale nie jestem z niej w 100% zadowolony, może na początek sprawdź accuweather jest darmowa i też fajnie pokazuje prognozę pogody na androida. Jest jeszcze weather pro, ale to raczej na rynek amerykański.
również polecam accuweather jest całkiem fajny i dość dobry i do tego za free! pozdrawiam
accuweather zainstalowałem sobie ten programik ale czy będzie mi on kiedyś potrzebny? się okaże!
ja nie używam takich programów! ale znajomi używają accuweather!
accuweather - używam i program jest godny polecania!
jak na darmowego accuweather jest całkiem przyzwoity, jednak moim zdaniem trochę ubogi, ale nie wymagam cudów od programu który jest za free
Animated Weather Widget, Clock - jest całkiem fajne!![]()
Animated Weather Widget działa rewelacyjnie!
nie miałem żadnego ale zainteresował mnie polecany przez was : Animated Weather Widget!![]()