byłem w orange, byłem w playu a teraz jestem już od paru lat w plusie! każda sieć ma wady i zalety! więc nie ma złotego środka!
Witamy na forum Android OSandroid.pl Forum powstało by pomagać w poznaniu Androida, pomocy przy instalacji custom ROM, aplikacji, nawigacji GPS. Głównie piszemy o Samsung, HTC, Motorola, LG, Sony Ericssom i innych.
byłem w orange, byłem w playu a teraz jestem już od paru lat w plusie! każda sieć ma wady i zalety! więc nie ma złotego środka!
nie gdy nie znajdziemy złotego środka! każdy operator ma inny abonament oraz swoje plusy i minusy!
każda ma jakieś mankamenty! żadna nam nie dogodzi!![]()
Ja z orange mam zle wspomnienia. Mialem kiedys 2 karty pre-paid i obydwie wylaczyli mi bez zadnego powiadomienia juz 2 miesiacu braku srodkow, mimo ze waznosc karty mialem chyba na kilka lat do przodu. Uzywalem ich pozniej jako drugi nimer. Poprostu zachowali sie nie fair. Teraz jestem w play i jestem zadowolony.
Orange mnie oszukał na 3tys. Miałem u nich 10 pakietów tel+netbook+net mobilny. Przeniosłem wsystko do plusa i mimo że jest lekko drożej ja jestem zadowolony z obsługi. Orange dba o klienta tylko przy podpisaniu umowy a potem olewka. W plusie mam kompetentnych ludzi na zawołanie. To tyle w temacie.
Wysłano z Samsung Galaxy S z TapaTalk pro
Zgadza sie, wszedzie tak jest, ale mimo wszystko w orange jest najgorzej. Banda zlodzieji!