czy po obcowaniu z androidem wybrałbyś inny system?
Witamy na forum Android OSandroid.pl Forum powstało by pomagać w poznaniu Androida, pomocy przy instalacji custom ROM, aplikacji, nawigacji GPS. Głównie piszemy o Samsung, HTC, Motorola, LG, Sony Ericssom i innych.
czy po obcowaniu z androidem wybrałbyś inny system?
Na dzien dzisiejszy na pewno nie. Nie ma obecnie nic lepszego na rynku.
Sent from my Samsung using Tapatalk
ja również zostanę przy androidzie! po pierwsze jest najlepszy ze wszystkich systemów i po drugie już jestem do niego bardzo przyzwyczajony i przywiązany!![]()
podzielam wasze zdania! jest to najlepszy dostępny system! więc po co się przenosić na coś innego?!![]()
Wcześniej miałem Symbiana i mi wystarczał, myślałem że jest odpowiedni i lepszego systemu nie potrzebuję. Przesiadłem się na nowy telefon z systemem Android - zdanie od razu zmieniłem. Co się rzuca na początek w oczy to więcej możliwości i funkcji.
jak na razie niema alternatywy więc zostaje przy androidzie!![]()
nie zmieniłbym na na nic innego
nie wiem nie miałam jeszcze telefonu z Windowsem? ale pozostaje przy androidzie!
na chwile obecną, nie zamieniłbym mojego telefonu na żaden inny. Po prostu ten co mam zadowala mnie w pełni.
Ja obecnie uzywam androida i iOS. Wydaje mi sie ze iOS jest bardziej stabilny, intuicyjny a android bardziej mozna przystosowac i pozmieniac do wlasnych potrzeb.
Po zlamaniu obu systemow mozliwosci da podobne, jedynie adroid umozliwia przeportowanie systemu na inne modele telefonow.
Send from tapatalk