Co macie do tej delikatności? Przecież telefonem się nie rzuca tylko o niego się dba. Jeśli prawidłowo go użytkujemy to będzie służył nam przez wiele lat.
Witamy na forum Android OSandroid.pl Forum powstało by pomagać w poznaniu Androida, pomocy przy instalacji custom ROM, aplikacji, nawigacji GPS. Głównie piszemy o Samsung, HTC, Motorola, LG, Sony Ericssom i innych.
Co macie do tej delikatności? Przecież telefonem się nie rzuca tylko o niego się dba. Jeśli prawidłowo go użytkujemy to będzie służył nam przez wiele lat.
ale u nas wiele osób nie szanuje swoich rzeczy! więc chyba wychodzi to właśnie z tego i uważają że telefony są za delikatne!
nie chodzi o nie szanowanie przedmiotów tylko czyste zdarzenia losowe typu wypadnięcie telefonu z ręki itd, każdemu czasem się to zdarza.
zgadzam się z tobą ! wypadki się zdążają ale ja mam paru znajomych którzy naprawdę nie szanują swojego sprzętu i później narzekają że coś im nie działa!
ale pytanie było o poprawki w systemie a nie w modelach aparatów telefonicznych!:P
diabeł tkwi w szczegółach!![]()
tylko poprawę zabezpieczeń systemu i danych !
chyba nic! jak dla mnie działa perfekcyjnie!
dla mnie również system nie wymaga żadnych poprawek